02-03-09

Exc. Vorst - Zammel : 7 - 0

Zammel

01/03 Kadetten A Thuismatch tegen Zammel

 

 Een half uur voor de wedstrijd zag het er naar uit dat we niet konden spelen. Er hing een dichte mist over de velden. Gelukkig verdween die tamelijk snel en het is lang geleden dat we nog eens onder zulke goede weersomstandigheden aan een wedstrijd konden beginnen. Frederick legde een laatste test af voor de wedstrijd en ondervond geen hinder meer van zijn enkel. Michiel stond wel op het wedstrijdblad maar was nog niet voldoende hersteld om mee te spelen. We begonnen goed aan de wedstrijd en reeds in de 3de minuut probeerde Frederick het maar zijn schot werd gepakt door de bezoekende doelman. In de daaropvolgende fase stuurde Simon Stijn diep. Stijn miste niet en na 4’ stond het 1-0. In de daaropvolgende minuut moest Joren voor het eerst aan de bak. Nog eens twee minuten later fout op Stijn net buiten de 16. Jonas trap voor doel en Simon trapt de 2-0 binnen. Even dachten we dat de match al binnen was en Zammel kwam opzetten. Rond het kwartier moest Joren twee keer in de voeten om een tegendoelpunt te voorkomen en trapte de Zammel aanvallers een derde kans hoog over. We gingen nu gelukkig terug iets geconcentreerder spelen. Rond de 20ste minuut trapte Wout D over, kwam Simon net niet tot een schot en trapte Wout T nog eens overhaast naast. We hadden de match nu terug in handen en in de 26’ zetten Simon een actie op over links, hij behield het overzicht en bediende Laurence die de 3-0 binnentrapte. In de slotfase van de eerste helft trapte Jonas nog eens voorlangs en deed Wout D op pas van diezelfde Jonas hem dat na.

In de beginfase van de tweede helft zette we Zammel vast voor eigen doel en stapelden we de doelkansen op. In de 2de minuut kan drie man net niet bij een vrije trap van Jonas en kan Wout net niet bij een hoekschop van Jonas. In de 4’ trapt Frederick op de paal en trapt Simon de rebound op de keeper. Ook de volgende kans gaat er niet in als Jonas met links net naast besluit. Simon vind het nu welletjes, hij draait zich mooi voorbij de verdedigers en werkt beheerst af. 4-0. Op het kwartier haalt Wout T nog eens uit maar de keeper tikt de bal nog over. Uit de hoekschop die daarop volgt komt ons volgend doelpunt, een schot van Wout D wordt nog afgeblokt maar de bal komt bij Simon die vanuit een scherpe hoek de 5-0 binnentrapt. Robby is bijna aan het feest in de 20ste minuut maar zijn kopbal raakt niet voorbij de doelman. Met nog tien minuten te gaan pakt Simon nog eens uit met zijn sleepbal vanop links en met zijn vierde zet hij de 6-0 op het bord. De volgende aanval is het bijna raak voor Robby maar zijn bal gaat voorlangs; Het was hem gegund maar dat ding wilde er niet in. Ook onze laatste aanval is succesvol. Wout D stuurt Stijn diep en die trapt de bal hard in de linker benedenhoek. 7-0. Meteen ook de eindstand.

Door de nederlaag van Tongerlo staan we nu iets steviger op de derde plaats. Volgende zondag in Heist kunnen wij een belangrijke stap zetten richting top drie. Zoals beloofd waren er na de match frieten met curryworsten. Voor 20 man friet en 40 curryworsten en dat hebben we met zijn zestienen bijna allemaal binnengespeeld.

 Speelden mee : Stijn, Jonas, Laurence,Wout T, Robby, Robin, Simon, Frederick, Jonathan, Joren, Ward, Joost en Wout D.

22:06 Gepost door rob in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.