11-03-09

Oefenwedstrijd : RS Beverlo - Exc. Vorst : 2 - 2

Beverlo10/03 Kadetten A Oefenwedstrijd RS Beverlo

 

Door kwetsuren en andere kleine ongemakken kampen er bij ons een paar met een trainingsachterstand en ontbreekt het hen aan matchritme. Daarom lasten we een extra oefenmatch in tegen RS Beverlo. De ganse eerste helft hadden we voordurend veldoverwicht en het aantal kansen was niet op twee handen te tellen. Jonas trapte in de 5’ op de keeper en Stijn de hem dat vijf minuten later na. In de 12’ mist Stijn compleet zijn schot en in de 15’ tikt de thuisgoalie een bal van Wout D in hoekschop. Een minuut later doet hij hetzelfde met een schot van Simon. Robby zet na de hoekschop zijn hoofd tegen de bal maar weer is een uitstekende thuiskeeper bij de zaak, hij tikt hem onder de lat uit. Weer hoekschop voor ons en weer Robby die kan dreigen maar weer zit de doelman er tussen.. In de 23’ trapt Wout D vanop 30 meter nipt over en in de 25’ kopt Michiel onze volgende kans over de lat. Joren was geblesseerd en Ward liet zien dat hij het nog niet heeft verleerd. Op het halfuur gaat hij prima in de voeten bij een zeldzame uitbraak van Beverlo. De twee laatste kansen zijn voor Stijn. De eerste grote kans trapt hij naast en de tweede wordt klasrijk gepakt. Prima eerste helft met maar een minpunt, elf prima kansen en zero doelpunten.

Reeds in de 2de minuut van de tweede helft krijgen wij een vrije trap. Jonas kan de keeper echter niet verschalken. Beverlo komt er nu echter wel geregeld uit en we komen twee maal goed weg als de bal wordt overgetrapt. In de 7’ lukt het ons dan toch om te scoren. Laurence zet een actie op en Jonas kan met een puntertje de 0-1 binnentrappen. In de 10’ moet Ward tot drie maal toe alles uit de kast halen om een doelpunt te voorkomen maar in de 15’ was hij kansloos op een licht toegekende vrije trap die via da paal binnenging. 1-1. We kwamen in de 20’ goed weg als de bal op de lat belande. We namen nu de draad terug op van de eerste helft. Simon haalt in de 21’ verschroeiend uit maar dit levert enkel een hoekschop op. 22’ Actie Wout D en Simon trapt over. Simon is in de 25’ op weg naar een doelpunt maar wordt onderuitgehaald. Er was er echter een die dat niet had gezien en spijtig voor ons was dat de man met het fluitje. We hebben het nu echter in handen en in de 30’ trapt Wout D op de lat en is Simon te verrast om in te trappen. Vlak daarop gaat dit keer Laurence in de 16 onderuit maar weer geeft de scheids onbegrijpelijk geen krimp. We geven het echter nog niet op, weer Laurence door, voorzet naar Simon maar die mist zijn schot. Je zal zien meestal krijg je dan het deksel op de neus en zo ook nu. We miskijken ons op een heel verre inworp en we komen in de laatste minuut 2-1 achter. We zetten nu alles op alles en worden beloond. Wout T stuurt Laurence diep die een bos van armen en benen ontwijkt en de bal beheerst binnenschuift in de verste hoek. 2-2. Meteen ook de eindstand. Een gelijkspel dat was het minste wat wij hadden verdiend.

We hebben ook minder goed nieuws. Zelf wist ik het al een tijdje maar trainer Kim maakte ook aan de gasten, ouders en supporters bekend dat hij het bij de jeugd van Excelsior voor bekeken houd. Hij heeft een veel beter aanbod van Thes op zak om daar volgend jaar de provinciale kadetten te gaan trainen. Wij roepen echter ons jeugdbestuur op om nog eens al hun wijsheid samen te rapen en alsnog een inspanning doet om Kim te behouden voor onze club. Trainers spelen dat kan iedereen, maar de gasten die je traint wat bijbrengen en er alles uithalen “ola paola”, dat kunnen er heel wat niet.

 

Speelden mee : Stijn, Jonas, Laurence, Wout T, Michiel, Robby, Robin, Simon, Frederick, Jonathan, Ward, Wout D en Joost.

22:37 Gepost door rob in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.