24-04-09

KFc Mol - Exc. Vorst : 4 - 1

Kfc Mol
19/04 Kadetten A Oefenwedstrijd KFc Mol

We zullen maar al beginnen met de uitvluchten voor deze ondermaatse prestatie. Michiel en Stijn waren geblesseerd en Simon en Ward zaten op de badminton. Keeper Joren speelde dus maar spits en Jonas van de B kwam hem vervangen in doel. We moesten zelfs een beroep doen op eerstejaars miniem Jens om aan twaalf man te geraken. Niemand van de tweedejaars voelde zich geroepen. Daarom ook dank u Jens, moedig dat je dat durft en wilt. De match was nog maar 1’ oud en keeper-spits Joren zorgde al voor de 0-1. Meteen het enige feit het vermelden waard in de eerste 15’. In de 18’ trapt Joren nog eens goed op doel maar de keeper werkt in hoekschop. Dan weer 10’ niks tot in de 28’ Wout een vrije trap van Jonas op de keeper kopt. In de 30’ vrije trap Wout D op de paal en Joren de rebound op de keeper. Tot slot in de 35’ actie Frederick en Jonas en laatstgenoemde trapt op de paal. Meer was er van de twee ploegen echt niet te zien.

In de tweede helft een gretiger Mol dat in de 7’ een vrije trap langs een veel te klein muurtje in doel trapt. 1-1. Drie minuten later slikken we de 2-1 als we achteraan staan te slapen en we niet ingrijpen. We worden plots wakker en spelen vijf minuten voetbal en krijgen kans op kans. 13’ Schot Lauwrence en 14’ schot Joost maar de thuisdoelman zweeft hem twee keer uit zijn doel. 15’ Voorzet Jonas en Wout D kopt op de doelman. 17’ Actie Laurence maar de bal wordt van de lijn gehaald; 18’ Voorzet Jonas maar dit keer kopt Frederick op de doelman. En dan niks meer. Jonas degelijk en Laurence goed proberen nog bakens te blijven verzetten maar worden door de andere in de steek gelaten. In de 27’ dan nog eens Mol. Jonas laat een bal los en enkel die van Mol zijn gevolgd om de 3-1 in te trappen. In de 31’ lopen ze er achteraan nog eens los door en de 4-1 staat op het bord. Enkel in de 33’ dreigen wij nog eens. Op hoekschop van Jonas haalt Wout D nog eens uit maar de uitstekende thuisdoelman haalt de bal weer van de lijn.

De einduitslag was overdreven als we naar de kansen kijken maar als we naar de inzet kijken wel verdiend. Maar allez deze ene slechte match gaat ons jaar niet verpesten daarvoor was het te goed maar het schreeuwt wel om een rechtzetting.

Speelden mee : Jonas, Laurence, Wout T, Robby, Robin, Frederick, Jonathan, Joren, Joost, Wout D, Jonas M en Jens.

12:59 Gepost door rob in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.