30-04-09

Hallaar - Exc. Vorst : 1 - 4

26/04 Kadetten A Uitmatch bij Hallaar

Op deze druilerige voormiddag stond voor ons de laatste competitiewedstrijd op het programma. Stijn had verplichtingen in school “sinds wanneer gaat die graag?” en keeper Joren moest geblesseerd verstek laten gaan. Ward moest dus voor een keer nog eens zijn handschoenen aantrekken. Ondanks het slechte weer of was het dankzij kwam er vandaag een uitgeslapen en gemotiveerd Excelsior uit de kleedkamer. We namen de wedstrijd onmiddellijk in handen. In de 5’ eerste kans na een actie van Joost en Jonas maar de trap van Laurence werd in hoekschop verwerkt. In de daaropvolgende minuut stuurt Michiel Simon diep. De bal komt bij Joost die intikt maar vanuit buitenspel. In de 12’ zetten Wout D en Simon een actie op en deze laatste levert de bal in bij Jonas die maar voor het inleggen heeft. 0-1. Onze honderdste goal in de competitie. Het blijft voorlopig eenrichtingsvoetbal. 18’, Frederick stuurt Simon diep maar naast en in de 20’ duikt Simon de 16 in maar de paal houd ons van een tweede doelpunt. In de 22’ mooie borstcontrole van Simon en weer op de paal en in de 23’ trapt Jonas nog eens over. Dan moet ook Ward aan het werk en hij heeft een knappe save in huis om een tegendoelpunt te voorkomen. De laatste kansen zijn dan weer voor de onze. 32’ Voorzet Wout D maar Simon net naast, 33’ actie Simon maar het schot van Jonas wordt van de lijn gehaald en tot slot hoekschop Jonas en Wout D kopt net naast. Meteen kunnen we gaan rusten met een 0-1 voorsprong.

Ook in de tweede helft delen we de lakens uit. Simon kan in de 6de minuut de bal in een geharrewar bemachtigen en meteen staat het 0-2. De match valt nu even stil tot in de 13’ Laurence nog eens de lijn afdweilt maar op de keeper besluit. Simon recupereert de bal en levert in bij Frederick maar de keeper houd met een mooie save de bal uit doel. Twee minuten later dweilt Laurence nog eens de flank af maar Simon mist compleet zijn schot. In de 21’ vrije trap Jonas en Michiel kopt over. En dan gebeurt waar we al een tijdje naar uitkeken. In de 22’ voorzet van Frederick en de bal beland bij Robby. Deze twijfelt niet en trapt onhoudbaar binnen. 0-3. Meteen zijn allereerste doelpunt in een officiële wedstrijd. In de 23’ moet Ward nog eens aan de bak. Hij komt goed uit en gaat in de voeten van een doorgebroken aanvaller. Dan was het even showtime. Wout D en Simon spelen in een aanval maar liefst 3 keer de bal tussen de benen van een verdediger door en Simon rond deze aanval beheerst af. 4-0. Diezelfde Simon staat 2’ later in de weg bij een uithaal van Joost. Op de uitbraak die hierop volgt slikken we dan toch een doelpunt. De eindstand van 1-4 op nu het bord.

Meteen zit voor deze schitterende groep de competitie erop. Voor ons mocht het nog een tijdje duren, het was een plezier om met deze groep te kunnen samenwerken. We blijven het spijtig vinden dat er aan de samenwerking met onze trainer Kim nu een eind komt maar we leggen ons neer bij zijn beslissing en wensen hem het allerbeste toe bij zijn nieuwe club Thes. Al je mag je natuurlijk nog altijd bedenken Kim. Denk eraan het gaat daar nooit zo gezellig zijn in het kille Looi.

Vrijdagavond om 20h00 staat er toch nog iets leuks op het programma als de vaders de zonen partij geven voor een wedstrijdje 7 tegen 7. Familie op post om de gasten te troosten na de wedstrijd, ze gaan het nodig hebben.

Speelden mee : Jonas, Laurence, Wout T, Michiel, Robby, Robin, Simon, Frederick, Jonathan, Ward, Joost en Wout D.

14:51 Gepost door rob in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.