30-04-09

Hallaar - Exc. Vorst : 1 - 4

26/04 Kadetten A Uitmatch bij Hallaar

Op deze druilerige voormiddag stond voor ons de laatste competitiewedstrijd op het programma. Stijn had verplichtingen in school “sinds wanneer gaat die graag?” en keeper Joren moest geblesseerd verstek laten gaan. Ward moest dus voor een keer nog eens zijn handschoenen aantrekken. Ondanks het slechte weer of was het dankzij kwam er vandaag een uitgeslapen en gemotiveerd Excelsior uit de kleedkamer. We namen de wedstrijd onmiddellijk in handen. In de 5’ eerste kans na een actie van Joost en Jonas maar de trap van Laurence werd in hoekschop verwerkt. In de daaropvolgende minuut stuurt Michiel Simon diep. De bal komt bij Joost die intikt maar vanuit buitenspel. In de 12’ zetten Wout D en Simon een actie op en deze laatste levert de bal in bij Jonas die maar voor het inleggen heeft. 0-1. Onze honderdste goal in de competitie. Het blijft voorlopig eenrichtingsvoetbal. 18’, Frederick stuurt Simon diep maar naast en in de 20’ duikt Simon de 16 in maar de paal houd ons van een tweede doelpunt. In de 22’ mooie borstcontrole van Simon en weer op de paal en in de 23’ trapt Jonas nog eens over. Dan moet ook Ward aan het werk en hij heeft een knappe save in huis om een tegendoelpunt te voorkomen. De laatste kansen zijn dan weer voor de onze. 32’ Voorzet Wout D maar Simon net naast, 33’ actie Simon maar het schot van Jonas wordt van de lijn gehaald en tot slot hoekschop Jonas en Wout D kopt net naast. Meteen kunnen we gaan rusten met een 0-1 voorsprong.

Ook in de tweede helft delen we de lakens uit. Simon kan in de 6de minuut de bal in een geharrewar bemachtigen en meteen staat het 0-2. De match valt nu even stil tot in de 13’ Laurence nog eens de lijn afdweilt maar op de keeper besluit. Simon recupereert de bal en levert in bij Frederick maar de keeper houd met een mooie save de bal uit doel. Twee minuten later dweilt Laurence nog eens de flank af maar Simon mist compleet zijn schot. In de 21’ vrije trap Jonas en Michiel kopt over. En dan gebeurt waar we al een tijdje naar uitkeken. In de 22’ voorzet van Frederick en de bal beland bij Robby. Deze twijfelt niet en trapt onhoudbaar binnen. 0-3. Meteen zijn allereerste doelpunt in een officiële wedstrijd. In de 23’ moet Ward nog eens aan de bak. Hij komt goed uit en gaat in de voeten van een doorgebroken aanvaller. Dan was het even showtime. Wout D en Simon spelen in een aanval maar liefst 3 keer de bal tussen de benen van een verdediger door en Simon rond deze aanval beheerst af. 4-0. Diezelfde Simon staat 2’ later in de weg bij een uithaal van Joost. Op de uitbraak die hierop volgt slikken we dan toch een doelpunt. De eindstand van 1-4 op nu het bord.

Meteen zit voor deze schitterende groep de competitie erop. Voor ons mocht het nog een tijdje duren, het was een plezier om met deze groep te kunnen samenwerken. We blijven het spijtig vinden dat er aan de samenwerking met onze trainer Kim nu een eind komt maar we leggen ons neer bij zijn beslissing en wensen hem het allerbeste toe bij zijn nieuwe club Thes. Al je mag je natuurlijk nog altijd bedenken Kim. Denk eraan het gaat daar nooit zo gezellig zijn in het kille Looi.

Vrijdagavond om 20h00 staat er toch nog iets leuks op het programma als de vaders de zonen partij geven voor een wedstrijdje 7 tegen 7. Familie op post om de gasten te troosten na de wedstrijd, ze gaan het nodig hebben.

Speelden mee : Jonas, Laurence, Wout T, Michiel, Robby, Robin, Simon, Frederick, Jonathan, Ward, Joost en Wout D.

14:51 Gepost door rob in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Papa geeft voetballes

Vrijdag 01/05 om 20h00 zal een belangrijke stap gezet worden in de voetbalontwikkeling van onze kadetten A. Ze treden dan in een matchke 7 tegen 7 aan tegen hun vaders. Ze doen er best aan eens goed te kijken naar al dat ouderlijk talent, ze gaan daar heel wat van kunnen opsteken. De vaders hebben zich zelfs voorgenomen om te tonen hoe je sommige dingen niet doet. Alles hebben ze over om hun zonen naar een hoger niveau te brengen.

We willen echter wel een weddingschap aangaan. De verliezer betaald het eerste rondje na de match in de kantine. Breng dus maar je zakgeld mee!

11:53 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

29-04-09

Verjaardag Robby

jarig10Vandaag is Robby jarig. Hij zorgde zondag zelf voor een eerste geschenkje door zijn eerste goal ooit te scoren. Gelukkige verjaardag Robby.

08:38 Gepost door rob in Jarig | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

28-04-09

Match van het jaar

Vrijdag 01/05 om 20h00 nemen de vaders van de kadetten A het op tegen hun zonen. Ze gaan nu eens laten zien dat zei zelf al de goede raad toegeroepen tijdens het seizoen kunnen omzetten in de praktijk. Mocht de score te hoog oplopen voor de rust, dan hebben alle vaders beslist om zich de tweede helft een beetje in te houden. Supporters op post om de jongens aan te moedigen. Ze gaan het nodig hebben!

16:33 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

27-04-09

Paintball

Net als vorig jaar is het ook nu weer de bedoeling om nog iets te ondernemen met de ganse ploeg. Vorig jaar gingen we lasershooten en karten in Mol. We legden ook dit jaar ons oor te luisteren en de voorkeur ging uit naar paintball. Op de meeste plaatsen hebben we wel toestemming nodig van de ouders en moet men 16 en soms 18 jaar zijn. Laat vrijdag eens weten hoe ze er thuis over denken en als dat positief is dan gaan we ervoor. Echt goedkoop is zo een namiddag niet. Afhankelijk van de formule moet je toch rekenen op +- 35€ voor +- 4 uur all in (extra kogels reeds meegeteld). Het enige wat niet in de prijs zit is het drinken en eten.

Als er ouders willen meedoen laat dat dan ook even weten aan Kim. Op sommige plaatsen kunnen we de prijs wat drukken als we in een wat grotere groep deelnemen.

23:31 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Klassement na speeldag 26

1. Houtvenne2120 - 0 - 1149 - 961
2. Wiekevorst2217 - 3 - 287 - 2753
3. Exc.Vorst A2215 - 3 - 4103 - 3849
4. Tongerlo A2214 - 6 - 2112 - 4944
5. Booischot2210 - 7 - 562 - 5835
6. KSK Heist A2210 - 9 - 376 - 6133
7. Hallaar2210 - 11 - 166 - 8031
8. Herselt2210 - 12 - 069 - 7930
9. Zammel A214 - 15 - 238 - 9914
10. Veerle223 - 16 - 341 - 13812
11. Ramsel223 - 17 - 220 - 8711
12. Immer Voort222 - 19 - 118 - 1167

22:00 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Uitslagen speeldag 26

Hallaar-Exc.Vorst A1 - 4
Immer Voort-Booischot1 - 3
Veerle-Herselt2 - 7
Houtvenne-Zammel An.m.
Tongerlo A-KSK Heist A5 - 1

15:01 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

26-04-09

We sluiten competitie in stijl af

Het mooiste geschenk dat de ploeg trainer en delege konden geven was een prima prestatie tegen Hallaar. De gasten wuifden de competie dan ook uit met een prima prestatie. We hadden de match volledig onder controle en speelden bij momenten prima voetbal. Achteraan gaven we bijna niks weg, we heersten op het middenveld en onze stormtroepen sneden geregeld door de Hallaar defensie. We scoorden ons 100ste doelpunt en Robby gaf zichzelf een vervroegd verjaardagsgeschenk en trapte eindelijk zijn allereerste doelpunt tegen de touwen in een officiele wedstrijd. Eindstand : 1-4. Verslag volgt nog.

23:56 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

25-04-09

Sluiten competitie af in Hallaar

Morgenvoormiddag sluiten wij de competitie af op het terrein van FC Hallaar. De heenmatch wonnen we thuis overtuigend maar een ondertussen terug compleet Hallaar doet het de laatste tijd uitstekend en heeft zelfs nog uitzicht op een vijfde stek en zal dus gemotiveerd aan de aftrap komen. Aan ons om het seizoen goed af te sluiten en nogmaals te laten zien dat wij en alleen wij de derde plaats verdienen. We gaan Kim toch niet uitwuiven met een competitienederlaag zeker!

22:21 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

24-04-09

KFc Mol - Exc. Vorst : 4 - 1

Kfc Mol
19/04 Kadetten A Oefenwedstrijd KFc Mol

We zullen maar al beginnen met de uitvluchten voor deze ondermaatse prestatie. Michiel en Stijn waren geblesseerd en Simon en Ward zaten op de badminton. Keeper Joren speelde dus maar spits en Jonas van de B kwam hem vervangen in doel. We moesten zelfs een beroep doen op eerstejaars miniem Jens om aan twaalf man te geraken. Niemand van de tweedejaars voelde zich geroepen. Daarom ook dank u Jens, moedig dat je dat durft en wilt. De match was nog maar 1’ oud en keeper-spits Joren zorgde al voor de 0-1. Meteen het enige feit het vermelden waard in de eerste 15’. In de 18’ trapt Joren nog eens goed op doel maar de keeper werkt in hoekschop. Dan weer 10’ niks tot in de 28’ Wout een vrije trap van Jonas op de keeper kopt. In de 30’ vrije trap Wout D op de paal en Joren de rebound op de keeper. Tot slot in de 35’ actie Frederick en Jonas en laatstgenoemde trapt op de paal. Meer was er van de twee ploegen echt niet te zien.

In de tweede helft een gretiger Mol dat in de 7’ een vrije trap langs een veel te klein muurtje in doel trapt. 1-1. Drie minuten later slikken we de 2-1 als we achteraan staan te slapen en we niet ingrijpen. We worden plots wakker en spelen vijf minuten voetbal en krijgen kans op kans. 13’ Schot Lauwrence en 14’ schot Joost maar de thuisdoelman zweeft hem twee keer uit zijn doel. 15’ Voorzet Jonas en Wout D kopt op de doelman. 17’ Actie Laurence maar de bal wordt van de lijn gehaald; 18’ Voorzet Jonas maar dit keer kopt Frederick op de doelman. En dan niks meer. Jonas degelijk en Laurence goed proberen nog bakens te blijven verzetten maar worden door de andere in de steek gelaten. In de 27’ dan nog eens Mol. Jonas laat een bal los en enkel die van Mol zijn gevolgd om de 3-1 in te trappen. In de 31’ lopen ze er achteraan nog eens los door en de 4-1 staat op het bord. Enkel in de 33’ dreigen wij nog eens. Op hoekschop van Jonas haalt Wout D nog eens uit maar de uitstekende thuisdoelman haalt de bal weer van de lijn.

De einduitslag was overdreven als we naar de kansen kijken maar als we naar de inzet kijken wel verdiend. Maar allez deze ene slechte match gaat ons jaar niet verpesten daarvoor was het te goed maar het schreeuwt wel om een rechtzetting.

Speelden mee : Jonas, Laurence, Wout T, Robby, Robin, Frederick, Jonathan, Joren, Joost, Wout D, Jonas M en Jens.

12:59 Gepost door rob in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

23-04-09

Klassement na speeldag 25

1. Houtvenne2120 - 0 - 1149 - 961
2. Wiekevorst2217 - 3 - 287 - 2753
3. Exc.Vorst A2114 - 3 - 499 - 3746
4. Tongerlo A2113 - 6 - 2107 - 4841
5. KSK Heist A2110 - 8 - 375 - 5633
6. Booischot219 - 7 - 559 - 5732
7. Hallaar2110 - 10 - 165 - 7631
8. Herselt219 - 12 - 062 - 7727
9. Zammel A214 - 15 - 238 - 9914
10. Veerle213 - 15 - 339 - 13112
11. Ramsel223 - 17 - 220 - 8711
12. Immer Voort212 - 18 - 117 - 1137

Met nog 1 wedstrijd te gaan kan ons de derde stek niet meer ontglippen. Hopelijk hebben wij genoeg eergevoel om toch nog onze laatste wedstrijd winnend af te sluiten.

23:14 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

22-04-09

Uitslagen speeldag 25

19/04 09.30Hallaar -  Heist A3-1
19/04 09.30Herselt -  Ramsel5-2
19/04 09.30Houtvenne -  Tongerlo A5-0
19/04 09.30Veerle -  Booischot3-5
19/04 09.30Immer Voort -  Wiekevorst2-5

09:59 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

21-04-09

Training deze week

We trainen deze week maar 1 keer. Vandaag (dinsdag) is het dus GEEN training.

We verwachten wel IEDEREEN donderdag 23/04 om 18h00.

09:52 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

20-04-09

Jeugdcup

Alle kadetten A en hun supporters zijn maandagavond 20/04 om 19h00 uitgenodigd om te komen kijken naar de Pre Miniemen 99. De jongens van delege Rob spelen dan de 1/4 finale van de jeugdcup tegen Hoogstraten. Een laatste hindernis op weg Westerlo. Kom de gasten aanmoedigen en een hart onder de riem steken.

13:09 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Oefenwedstrijd tegen KFc Mol

We gingen in een oefenwedstrijd bij KFc Mol de boot in met 4-1.De afwezigheid van Ward, Michiel, Simon en Stijn kan niet als reden voor dit verlies worden aangehaald. De tweede helft was het gewoonweg niet goed genoeg, het was zwak, heel zwak . We gaan er verder niet te veel woorden aan vuil maken en gaan deze match maar zo vlug mogelijk vergeten. Een verslag (kort en mild) volgt nog.

 

00:46 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

18-04-09

Behoorlijke wedstrijd bij de scholieren B

Jonas, Michiel, Robby en Simon speelden een behoorlijke wedstrijd tegen de A scholieren van KFc Mol. Waarom A ploegen inschrijven in een B reeks is mij een raadsel. Op twee na allemaal tweedejaars scholieren tegen 7 eerstejaars aangevuld met 4 kadetten van Excelsior. Toppunt we kwamen dan nog 0-2 voor maar konden het niet vasthouden. De spelhervattingen werden ons fataal. We kwamen lengte en kracht te kort. Voetballend moesten we niet onderdoen. De 5-2 werd door de thuisploeg uitbundig gevierd maar daar was alleminst reden toe. Mochten ze dit doen tegen Excelsior A ok, maar tegen een B ploeg?

Minder goed nieuws van het belet en gekwetstenfront. Simon en Ward zijn er morgen niet. Stijn is geblesseerd en speelt niet. Frederick en Wout D gaan proberen maar zijn onzeker en nu is het ook nog afwachten dat Michiel fit raakt na een rake kniestoot deze namiddag. Voor de zekerheid gaan er 2 miniemen mee.

19:20 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

17-04-09

Zondag naar KFc Mol

Zondag gaan we op bezoek bij KFc Mol. We spelen er vriendschappelijk.

Zaterdag gaan we met 4 de Scholieren B  uit de nood helpen die op bezoek moeten naar datzelfde Mol.

We missen dus de thuiswedstrijden van onze Juniors zaterdag en Scholieren A zondag die beide mits winst zeker zijn van de titel. Veel succes jongens!!!!!!

15:42 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

16-04-09

SOS Scholieren B

De scholieren B kampen met spelerstekort nu zaterdag. Jonas, Robby, Michiel en Simon helpen hen zaterdag uit de nood als ze aantreden bij KFc Mol A om 13h30.

23:24 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Na de training

Vandaag spelen de scholieren voor de jeugdcup. De match begint om 19h00 net als de training gedaan is. Ze kunnen alle supporters gebruiken!!!!

12:34 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

15-04-09

Training

Donderdag 16/04 verwachten we iedereen om 18h00 op de training.

18:34 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

6000

6000ste bezoeker laat eens een berichtje na!

08:55 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Tornooien met hollanders = wegblijven daar!!!

Exc. Vorst - VV WFV (Nl) : 0 - 0 pen 2 - 4

Exc. Vorst - Tongerlo  : 1 - 3

Exc. Vorst - VV Groeneweg (Nl) : De hollanders kwamen niet opdagen.

Twee dagen tornooi om snel te vergeten en nooit meer aan deel te nemen. Beenhard en matig georganiseerd. Spelen tegen hollandse ploegen is eens iets anders maar als dit enkel wil zeggen snel van tong en vuil dan hoeft het voor ons nooit meer. En wij die dachten dat de opleiding in Nederland zo veel veder stond dan de onze. Bij de grote ploegen misschien wel maar daaronder, ZUCHT!!!

Van dit tornooi dan ook geen uitgebreid verslag en je gaat het ook niet terugvinden in de ploegstatistieken. We steken onze tijd wel in opvoeden.

00:44 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

13-04-09

Paastornooi

Vandaag paastornooi in Vorst. Meer dan 70 duvieltjes, preminiemen en miniemenploegen geven vanaf 09h00 tot 18h00 het beste van zichzelf.

Alle kadetten A worden uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen naar hun opvolgers. Om 12h30 neemt het ploegje van hun delege het trouwens op tegen de een jaar oudere buren van Berg en Dal. Kom ons eens aanmoedigen!!!

08:38 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

12-04-09

Finaledag Internat. tornooi Tongerlo

Vandaag spelen we voor plaatst 1 tot 8 op het internationaal tornooi van Tongerlo. We spelen om 14h00, 15h30 en 17h45.

Het is een verplicht nummer dat we liever lieten passeren. Maar we kunnen de club geen forfaits aandoen met de daarbij horende geldboete.

10:35 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

11-04-09

Groepswinnaar

Exc. Vorst - VV Groeneweg : 1 - 1

Exc. Vorst - Tongerlo 2 : 3 - 1

Exc. Vorst - Piat Jeunesse FV : 9 - 1

We spelen zondag om 14h00 + 15h30 + 17h45 voor plaatst 1 tot 8.

Gelukkig konden we rekenen op heel wat steun van de jongens van de B. Verslaggever was niet aanwezig en er volgt dus van dit tornooi geen verslag.

Ondanks onze groepswinst kijken we terug met een slecht gevoel op deze eerste tornooidag. De Denen die er op zo een tornooi rondlopen, daar doe ik mijn petje voor af. Maar al de hollanders? Dat hoeft echt niet, daar leren we niks goeds van bij, in tegendeel.

21:38 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-04-09

Tornooi Tongerlo

11/04/2009 - Tornooi Tongerlo
09:30Exc. Vorst-VV groeneweg (Nl)
11:00Exc. Vorst-Tongerlo
12:30Exc. Vorst-Piat Jeunesse (Fr)

12/04/2009

Eindigen we 3de of 4de in de groep dan Zondag match op dezelfde uren voor plaats 9 tot 16.  Eindigen we 1ste of 2de dan zondag om 14h00 , 15h30 en 17h45 voor plaats 1 tot 8.

OPROEP :

Blessure en vakantie leed teisteren de ploeg. We hopen dan ook te kunnen rekenen op al de andere die fit en thuis zijn!

23:43 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-04-09

Exc. Vorst - Veerle sport : 3 - 0

05/04 Kadetten A Thuismatch tegen Veerle

 Perfect voetbalweer voor onze eerste en meteen ook laatste thuisderby van dit seizoen. De mannen van Veerle kwamen op bezoek met als inzet ploeg van ’t dorp. Tijdens de opwarming moest de opstelling enkele wijzigingen ondergaan als Frederick en Wout D niet volledig fit bleken. Veerle trok zich massaal terug voor eigen doel en was niet van plan te worden afgestraft in deze derby. Onze jongens plaatsten daar weinig tot niks tegenover. Het tempo lag veel te laag om Veerle onder druk te zetten en we kwamen zelden aan voetballen toe. In de 7’ kon Laurence zich toch eens doorzetten op rechts maar Simon kraakte zijn schot. Nog eens 5’ later hoekschop van Joost door Laurence met het hoofd ingekopt. 1-0. De eerste degelijke bal tussen de palen was er meteen in. We vielen nu helemaal stil en het leek wel een partijtje wandelvoetbal. Het was niet toevallig Laurence die nog eens vuur in de wedstrijd bracht als hij zich in de 28’ nog eens kon doorzetten op rechts maar besloot in het zijnet. Simon zorgde in de 32’ voor een laatste bal tussen de palen. Hij haalde zwaar uit maar meer dan een hoekschop leverde dit niet op. Deze eerste helft was het slechtste wat wij dit seizoen al lieten zien.

Wie dacht dat de bijsturing tijdens de rust wel vruchten zouden afwerpen die had het behoorlijk mis. Positioneel klopte het nu wat beter en we speelden 90% van de tijd op de helft van de tegenstander maar aan inzet bleef het ontbreken. In de 8’ trapte Jonas naast en in de 10’ stond Simon in de weg bij een uithaal van Laurence. Op het kwartier dan toch eens een degelijke actie. Stijn zet zich door en bied Simon de 2-0 aan. Dan denk je nu zijn we gestart maar niets is minder waar. De volgende 10’ is er echt helemaal niks meer te zien. In de 25’ trapt Laurence op de keeper en 2’ later tikt de doelman een schot van Joost in hoekschop. We gaan nu eindelijk op zoek naar een derde doelpunt. Op het halfuur een dieptepas van Laurence maar Wout T trapt voorlangs. Nog geen minuut later zet Simon zich door op de achterlijn en legt de bal terug voor Joost die zorgt voor de 3-0. Vlak voor affluiten legt Jonathan aan maar zijn schot gaat naast. De scheids maakt dan maar een eind aan deze slappe bedoening. Eindstand 3-0.

Dit was meteen onze laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. We kunnen Kim thuis wel uitwuiven met een overwinning maar niet met goed voetbal. De door ons gevraagde oefenwedstrijden thuis die zitten er om de ene of andere duistere reden niet meer in voor dit jaar en we zullen het dus moeten doen met die paar matchen op verplaatsing tot eind Mei. Spijtig maar helaas. Verschillende ouders maken zich ondertussen ongerust over de opvolging van Kim. Ik hoop dat er snelwitte rook uit de schouw komt en wij iedereen kunnen geruststellen maar ook wij weten nog van niks. Het is maar te hopen dat er snel duidelijkheid komt en dat wij de bende kunnen samenhouden voor volgend seizoen.

 Speelden mee : Stijn, Jonas, Laurence, Wout T, Michiel, Robby, Robin, Simon, Frederick, Jonathan, Joren, Ward, Joost en Wout D.

10:58 Gepost door rob in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

07-04-09

Stand na speeldag 24

1. Houtvenne2019 - 0 - 1144 - 958
2. Wiekevorst2116 - 3 - 282 - 2550
3. Exc.Vorst A2114 - 3 - 499 - 3746
4. Tongerlo A2013 - 5 - 2107 - 4341
5. KSK Heist A2010 - 7 - 374 - 5333
6. Booischot208 - 7 - 554 - 5429
7. Hallaar209 - 10 - 162 - 7528
8. Herselt208 - 12 - 057 - 7524
9. Zammel A214 - 15 - 238 - 9914
10. Veerle203 - 14 - 336 - 12612
11. Ramsel213 - 16 - 218 - 8211
12. Immer Voort202 - 17 - 115 - 1087

12:28 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-04-09

Uitslagen speeldag 24

05/04 09.30Zammel A -  Hallaar3-5
05/04 09.30Booischot -  Herselt3-0
05/04 09.30Ramsel -  Houtvenne1-7
05/04 09.30Heist A -  Immer Voort6-1
05/04 09.30Exc. Vorst A -  Veerle3-0

11:02 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Gewonnen zonder glans

De titel zegt het al. Geen goede wedstijd van de Excelsior boys. We namen het wel heel makkelijk op en er was geen beleving in de ploeg. Het enige wat we van deze barslechte wedstrijd moeten onthouden is de einduitslag. Exc. Vorst - Veerle : 3 - 0. Verslag volgt.

00:08 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |