28-05-09

Verslag tornooi Veerle Sport

Veerle

Op deze donderdagvoormiddag traden we in Veerle aan voor onze laatste wedstrijd van het seizoen 2008-2009. Deze laatste wedstrijd namen we het op tegen de kampioenenploeg van Balen. Wilde we het seizoen in schoonheid afsluiten dan moesten we dus nog eens vol aan de bak. Begon de wedstrijd nog gelijkopgaand al snel nam Balen het heft in handen. Er zaten er nog een paar met hun gedachte in Retie waar de avond ervoor waren gaan paintballen. We moesten dus het spel ondergaan. We werden al te makkelijk uitgespeeld en keken na 15’ reeds tegen een 0-3 achterstand aan. Pas in de 20’ staken we voor de eerste keer onze neus aan het venster maar Simon besloot op de keeper. In de daaropvolgende minuut zette Stijn zich door maar ook dit keer besloot Simon op de keeper. Ward voorkwam in de 25’ de 0-4 maar als we 1’ later nog eens werden weggetikt kon hij de 0-4 niet meer voorkomen. Op het half uur trapte Laurence hard naast maar vlak voor affluiten hadden we wel succes als Laurence een actie opzette en Simon bediende die in twee keer de bal voorbij de doelman werkte. 1-4.

We begonnen heel wat beter aan de tweede helft en als in de 3’ Wout Stijn bediende kwamen we terug in de wedstrijd. 2-4. Wij hadden nu het betere van het spel maar zowel Jonas als Stijn kregen rond de 10’ de bal niet onder controle, weg kansen. In de 14’ kwam Stijn net iets te kort om de bal voorbij de doelman te duwen. In de 16’ glipte Stijn doorheen de buitenspelval maar hij werd onterecht teruggefloten. Laurence besloot in de 19’ nog eens naast. In de 20’ hield Ward ons in de wedstrijd als hij goed in de voeten dook. Pech in de 30’ als een actie Stijn Simon ons slechts een hoekschop opleverde. De match leek gespeeld maar met nog 2’ op de klok bracht Laurence na een individuele actie de stand op 3-4. Nog even hoopte we op een gelijkspel maar tot echte kansen kwamen wij niet meer en we moesten dus vrede nemen met een 3-4 verlies.

Meteen zat het seizoen erop. Ondanks deze laatste verlieswedstrijd kijken we toch terug op een degelijk seizoen van onze groen witte bende. De doelstelling werden gehaald en we gingen er zowel als ploeg als individueel op vooruit. Trainer, afgevaardigde, spelers en supporters waren 10 maanden lang een blok en dat is op zich al een succes. Deze bende wil kostte wat het kost door met elkaar om maar te zeggen dat er een prima sfeer hing in deze groep. De enige waar we zeker afscheid van nemen is onze trainer Kim die we met pijn in het hart zien vertrekken richting Thes. Ik ben er zeker van dat ik namens de hele ploeg spreek als ik Kim bedank voor 2 seizoenen 110% inzet. Wij hopen hem nog dikwijls te mogen begroeten langs de lijn bij de wedstrijden in Vorst.

Speelden mee : Stijn, Jonas, Laurence, Wout T, Michiel, Robin, Simon, Jonathan, Ward, Joost, Wout D en Brent.

19:03 Gepost door rob in Wedstrijdverslagen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.