22-06-09

Meededelingen trainers op vergadering

Op de vergadering van vrijdagavond werden de trainers en de afgevaardigden voor het volgend seizoen officieel voorgesteld. Voor de A scholieren zijn dat Ronny (T1) en Frans en Pol (Afg). De B doet het met een duo, Jo (T2) en Rob (Afg). Na een briefing van ons aller Jef namen de trainers de gasten eventjes appart. "Voorlopig" zijn de twee ploegen op jaar ingedeeld. De tweedejaars (geb 1993) in de A en de eerstejaars in de B (geb1994 & 1995).

De A ploeg is voorlopig maar met 12 of 13 en daar zijn twee doelmannen bij, de B wel die zijn met minstens 15 en als Joost mee overkomt met 16. Het spreekt dus vanzelf dat we hiervoor een oplossing moesten zoeken en de trainers hebben dan ook voorlopig beslist dat de eerstejaars met een beurtrol de A ploeg gaat depaneren. We hebben dus 3 keepers voor 2 ploegen en ze gaan ook hier iets voor uitwerken zodat alle keepers voldoende aan de bak gaan komen. Er gaat dus soms een keeper van de A meedoen met de B. Als iedereen op gepaste tijden zijn ego aan de kant zet dan gaat dat prima lukken. Trainers en ikzelf hebben hier alle vertrouwen in.

Iedereen kreeg ook nog een loopschema mee voor in de maan Juli. Iedereen is vrij ermee te doen wat hij wil maar de twee trainers kennende ..... Mocht je het schema kwijt zijn ik zet het een van de volgende dagen op de blog.

We trainen maandag en woensdag van 19h30 tot ongeveer 20h45 met de twee^ploegen samen. De EERSTE TRAINING is op ZATERDAG 01 Augustus om 10h00.

De B speelt Zaterdag, thuis om 15h00 of 14h30 en de A zondag, thuis altijd om 09h30.

Tot zover het nieuws van de vergadering. Wij starten met een nieuwe blog voor de scholieren (B?). Als hij klaar is zet ik hier wel de link, tot dan blijven de meededelingen hier verschijnen.

22:26 Gepost door rob in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.